Stig Hansen fejrer 5års jubilæum hos CC Green
<umbraco:Item field=

NYHEDER

18. feb 2020

Stig Hansen fejrer 5års jubilæum hos CC Green

D. 16. februar 2020 var det fem år siden at Stig Hansen blev ansat som Ingeniør i flexjob hos CC Green.
Med en lang række af erfaringer bag sig... Læs mere her

15. dec 2016

NY ANALYSE: ENERGIRENOVERING KAN BETALE SIG

Der er penge at hente - både her og nu og på længere sigt - hvis man energirenoverer sin ejendom (læs mere....). CC Green er godkendt "Bedrebolig Rådgiver" og kan hjælpe med din energirenovering.

Stig Hansen fejrer 5års jubilæum hos CC Green


D. 16. februar 2020 var det fem år siden at Stig Hansen blev ansat som ingeniør i flexjob hos CC Green. Med en lang række af erfaringer bag sig deriblandt fra Dansk Supermarked, hvor han var energikonsulent, har Stig fra dag ét været en værdsat faglig sparringspartner.


Uanset hvilken opgave Stig bliver stillet tager han opgaven alvorligt og tænker den helt naturligt ind i byggeriet som helhed. Samtidig er han vedholdende, har et godt øje for detaljer og stiller sig ikke tilfreds med middelmådighed.

Ved første øjekast synes Stig måske nok som en stille mand, men når han først kommer i gang med at fortælle, rummer han et væld af historier. Eksempelvis fra sin tid som ulandsfrivillig i både Kenya og Nepal, hvor han fik erfaringer, der har givet ham det perspektiv og den faglige ballast vi nyder rigtig godt af her hos CC Green.

Fagligt som socialt er Stig et aktiv for CC Green og vi sætter stor pris på hans faglig sparring og sociale gemyt.

Vi ønsker ham stort tillykke med jubilæet og ser frem til at forsætte det gode samarbejde lang tid endnu.